Releasedatum beta en pre-order-bonussen voor Warhammer Chaosbane onthuld

thumbnail

Bigben en Eko Software maken bekend dat pre-orders voor Warhammer: Chaosbane nu verkrijgbaar zijn in digitale winkels en bij retailers. De releasedatum van de game is 4 juni 2019.

Warhammer: Chaosbane biedt vanaf maart toegang tot twee betafases, die alleen toegankelijk zijn voor spelers die de game gepre-orderd hebben. Naast deze exclusieve toegang, ontvangen deze spelers een experience-bonus die gedurende de hele ontwikkeling van een personage actief blijft, naast een pakket met 4 legendary crates.

De eerste betafase vindt plaats in maart en de tweede in april. Tijdens deze periodes krijgen spelers de exclusieve kans om het begin van de campaign te ontdekken en de verschillende klasses en hun synergie te testen in coöp. Meer exacte informatie over de datums en content van deze fases wordt later bekendgemaakt.

In Warhammer: Chaosbane strijden spelers met verschillende klasses, ieder met hun unieke vaardigheden en gameplay. Spelers kunnen online en lokaal coöp spelen met maximaal 4 spelers, waarbij samenwerking en strategie van essentieel belang zijn om de hordes van Chaos te verslaan. Om het tij van de strijd te keren, kunnen ze daarbij ook gebruikmaken van Bloodlust, een unieke mechanic in Warhammer: Chaosbane die een vernietigende kracht loslaat op het slagveld.

Warhammer: Chaosbane is de eerste Action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

WARHAMMER: Chaosbane is vanaf 4 juni 2019 beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc en vanaf 31 mei voor bezitters van de Deluxe Edition en Magnus Edition.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x