Reis door Luigi’s dromen in Mario & Luigi: Dream Team Bros.

thumbnail

Vanaf komende vrijdag, 12 juli, kunnen spelers de kracht van Droom-Luigi ervaren en spectaculaire duoacties uitvoeren in Mario & Luigi: Dream Team Bros., exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.

In dit vierde deel in de Mario & Luigi actie-RPG-serie vertrekken Princess Peach, haar personeel, Mario en Luigi op uitnodiging naar het zonnige Sluimereiland. Maar van vakantievieren komt weinig terecht als de prinses door de kwaadaardige vleermuiskoning Antasma naar een droomwereld wordt ontvoerd. Om deze nieuwe vijand te achtervolgen, moet Mario de Droomwereld betreden via de dromen van Luigi; wat alleen werkt als deze in slaap is gevallen op een Sluimer-kussen – een versteende versie van een Sluimer, de originele inwoners van Sluimereiland.

In de Droomwereld zijn veel Sluimers door Antasma opgesloten in stukken van een duistere steen. Om in het verhaal te vorderen, moet Luigi deze ‘versteende stamleden’ als kussen gebruiken, zodat Mario zijn droomwereld kan betreden om deze personages te bevrijden. Het verhaal krijgt een nieuwe wending als niemand anders dan Bowser zich bij Antasma aansluit. Samen willen ze jacht maken op de mysterieuze Droomsteen, die de kracht geeft om over de wereld te heersen! Om het boosaardige duo te stoppen reizen Mario en Luigi door de gevarieerde landschappen van Sluimereiland en de diepste dimensies van Luigi’s dromen.

Spelers kunnen kennismaken met de enorme krachten van Droom-Luigi – vaak kan Mario alleen vorderen met hulp van zijn broer. In bepaalde delen van de Droomwereld kan Mario bijvoorbeeld een toren van Luigi’s gebruiken om hogere platforms te bereiken of met een draaiende kegel van Luigi’s een afgrond oversteken. Naast deze acties zijn er ook nog de Luigillusies, waarbij je Luigi’s slapende gezicht in de werkelijkheid kunt aanraken om zijn dromen te manipuleren, en Luigio-aanvallen, die Mario extra kracht geven bij het gevecht.

Om de vele vijanden in de Droomwereld te bestrijden, kunnen spelers gebruik maken van steeds weer nieuwe, spectaculaire Luigio-aanvallen. Zo kan Mario gebruik maken van de Luigio-hamer om met tientallen Luigi’s een hamer te vormen en vijanden flinke schade toe te brengen. Bij het Luigio-vuur moet de speler met de juiste timing een enorme vuurbal vormen van verschillende Luigi’s, waarna Mario dit projectiel richting vijand kan vuren.

Bestrijd het boosaardige bondgenootschap van Bowser en Antasma in Mario & Luigi: Dream Team Bros. Dit droomspel is vanaf aanstaande vrijdag, 12 juli, verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen. Bevrijd de Sluimers, verken de geweldige gebieden van zowel Sluimereiland als de Droomwereld en ontdek de unieke mogelijkheden die een slapende Luigi je biedt!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x