Red Dead Online: Blood Money – nu beschikbaar, plus de Quick Draw Club

thumbnail

Blood Money levert een groot aantal nieuwe wetteloze activiteiten over de hele wereld voor alle spelers – inclusief Red Dead Online’s eerste treinoverval – terwijl spelers samenwerken met Guido Martelli, onderbaas van Red Dead Redemption 2’s Angelo Bronte, in Saint Denis aan de duistere zijde van de misdaad door de vijf staten.

Door samen te werken met Martelli in zijn zoektocht naar de zeldzame koopwaar die bekend staat als Capitale, zullen spelers worden belast met overvallen met hoge inzetten, shakedowns en meer in nieuwe, meerdelige Crime Contracts en grootschalige Opportunities, naast kleinere invallen in Homesteads en Camps over de vlakten – zonder dat daar een investering vooraf voor nodig is.

Ook inbegrepen in de update is de Hired Gun Kit, de eerste pas van de geheel nieuwe Quick Draw Club met een verscheidenheid aan unlockable items en beloningen in 25 Ranks – inclusief 25 Gold Bars om de aankoop terug te verdienen, naast de nieuwe Nominated Series-optie, Daily Challenges en Awards, geselecteerde items uit eerdere Outlaw Passes nu verkrijgbaar bij de Fence en meer. Bovendien kunnen PlayStation-spelers nu Red Dead Online spelen zonder PS Plus-abonnement tot 26 juli en NVIDIA DLSS-ondersteuning is nu beschikbaar voor alle Windows-gebruikers met in aanmerking komende NVIDIA GeForce RTX grafische kaarten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box