Rainbow Six Siege viert lancering Crimson Heist met Free Week

thumbnail

Crimson Heist, het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle beschikbare platformen. Het nieuwe seizoen brengt een nieuwe aanvaller, Flores uit Argentinië, naar de game en introduceert onder andere een opnieuw ontworpen versie van de map Border en de Gonne-6, een nieuw secundair wapen. Tevens is de game en het nieuwe seizoen gratis te spelen van 18 tot en met 25 maart.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Rainbow Six Siege bevat de Premium Battle Pass de nieuwe Operator. Bezitters van de Premium Battle Pass kunnen meteen aan de slag met Flores en alle overige spelers ontgrendelen Flores vanaf 30 maart met Renown of R6 Credits. Spelers genieten tot 25 mei van de nieuwe gratis en Premium Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 1.200 R6 Credits, met 100 tiers aan unieke beloningen om vrij te spelen.

In Crimson Heist ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Flores, de nieuwe aanvaller uit Argentinië, is uitgerust met de RCE – Ratero Charge gadget waarmee hij een bestuurbaar explosief inzet en het vervolgens door de map heen kan rijden voor een beperkte tijd. Aan het einde van de timer (of eerder als Flores daarvoor kiest), bewapent het apparaat zichzelf, wordt het kogelvrij en begint er een korte ontstekings-timer. Aan het einde van de ontsteking ontstaat er een krachtige explosie. Flores is tevens uitgerust met een AR33 of een SR-25 als primair wapen en een GSH-18 als secundair wapen. Naast de nieuwe Operator krijgen spelers toegang tot een opnieuw ontworpen versie van de map Border, met een binnenbalkon dat East staircase verbindt met de Break room. Verder is de badkamer uitgebreid om deze te verbinden met de Tellers. Spelers bevinden zich in een nieuwe uitdagende omgeving met tal van geblokkeerde ingangen, een verminderd aantal vernietigbare muren en een extra buitentrap.

Crimson Heist brengt nog tal van andere nieuwigheden met zich mee, waaronder:

 • Gonne-6
 • Match Replay Beta
 • Opnieuw ontworpen newcomer playlist
 • Verhoogd bewustzijn van drones
 • Uitgeschakelde status voor elektronische gadgets
 • Prijsverlaging Operators
 • Seizoensgebonden wapenskins

Tot slot is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis te spelen van 18 tot en met 25 maart* op PlayStation 4, PlayStation 5**, Xbox One, Xbox Series X|S en Windows PC. Spelers profiteren gedurende de Free Week van kortingen tot 70%, afhankelijk van het platform en de editie. Voor meer informatie, bekijk: rainbow6.com/freeweek.

*Free Week eindigt op 21 maart voor spelers op Steam.

**Tijdens de Free Week krijgen PlayStation 5-spelers toegang tot de PlayStation 4-versie zonder next-gen visuele verbeteringen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box