Railway Empire – Complete Collection is nu verkrijgbaar

thumbnail

Uitgever Kalypso Media en in-house-ontwikkelaar Gaming Minds Studios maken bekend dat Railway Empire – Complete Collection vanaf vandaag te koop is voor Windows-pc en Linux, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk de launch trailer voor een indruk van de game.

Sinds de serie begin 2018 debuteerde, leverde Railway Empire spelers meer dan 100 jaar aan stoomtreinrevoluties met vrachtladingen aan content, inclusief 13 gratis updates, 8 uitgebreide DLC-pakketten met iconische locaties als de Rocky Mountains, Zweden en Mexico, en 83 historisch authentieke locomotieven. Railway Empire – Complete Collection bundelt twee jaar aan ontwikkelingen en toewijding voor de meest uitgebreide spoorwegtycoon-ervaring die momenteel op pc en consoles is te vinden.

Over Railway Empire Complete Collection

In Railway Empire creëer je een uitgebreid en breed spoorwegnet, koop je meer dan 40 verschillende, buitengewoon gedetailleerde treinen en koop of bouw je treinstations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om met jouw netwerk voor te blijven op de concurrentie. Je moet ook personeel inhuren en beheren als je een efficiënte treindienst wilt verzekeren; ondertussen ontwikkel je ook meer dan 300 technologieën, variërend van mechanische verbeteringen aan de treinen zelf tot werkplekinfrastructuren en geavanceerde voorzieningen terwijl je door vijf tijdperken van technologische innovaties reist.

Je bereikt de top niet gewoon al bouwend of door onderzoek – de concurrentie slaapt nooit en om jouw bedrijf draaiende te houden, zul je moeten overleven tegen maximaal drie rivaliserende magnaten. Om aan de top te komen, moet je misschien wel toevlucht nemen tot meer geslepen tactieken terwijl je jouw tegenstanders aanvalt en saboteert door middel van raids en industriële spionage.

Eigenschappen:

 • Benut de economische kansen van de Verenigde Staten in een uitgebreide campagne en werk stap voor stap van kust tot kust doorheen dit geweldige continent.
 • Leid jouw spoorwegimperium naar succes door een uitgebreid spoorwegnetwerk op te zetten en het vervoer van passagiers en goederen te optimaliseren.
 • Beheers uitdagingen en doelstellingen door middel van een reeks scenario’s, of creëer jouw perfecte spoorwegnet in de construction mode zonder enige financiële druk.
 • Meer dan 40 historisch nauwkeurige locomotieven en meer dan 30 verschillende wagons kunnen in de loop van het spel worden aangeschaft en moeten op de beste manier worden gebruikt om te profiteren van hun sterke punten.
 • Investeer in meer dan 300 nieuwe technologieën doorheen vijf verschillende tijdperken om vooruitgang te boeken en het potentieel van uw spoorwegnet te maximaliseren.

Ga de strijd aan met maximaal drie concurrerende bedrijven en saboteer zelf hun inspanningen door het gebruik van bandieten en spionnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box