QuakeCon at Home is terug met livestreams, updates van Bethesda Games

thumbnail

QuakeCon at Home is terug! De QuakeCon-community komt opnieuw online samen om hun favoriete games te spelen en te vieren terwijl ze geld inzamelt om iets goeds te doen in de wereld. QuakeCon begint op 19 augustus en eindigt op 21 augustus. QuakeCon bevat livestreams met updates over bestaande en aankomende games, toernooien, fondsenwerving voor goede doelen, puppy’s (natuurlijk), weggeefacties en meer. We brengen ook de virtuele BYOC terug via Twitch Teams om de QuakeCon-getrouwen opnieuw samen te brengen via games!

Hieronder vind je enkele QuakeCon 2021 highlights:

Wereldwijde Stream – QuakeCon gaat officieel op donderdag 19 augustus om 20.00 uur (onze tijd) van start. Het meerdaagse evenement omvat speciale influencer-streams, Bethesda’s eigen Community-teams van over de hele wereld, optredens van ontwikkelaars en game-updates – die allemaal streamen ter ondersteuning van goede doelen. De QuakeCon-staf presenteert ook een hoop exclusieve content voor de gemeenschap. Houd ons de komende weken in de gaten voor meer informatie, inclusief het volledige programma.

Officiële QuakeCon Twitch Team – Het spelen en delen van games met vrienden in de BYOC is de kern van QuakeCon, en dit jaar gaat de wereldwijde QuakeCon-community zich opnieuw verenigen en verbinden via het officiële QuakeCon Twitch Team. Het team viert QuakeCon, speelt en deelt games en helpt geld in te zamelen voor de door QuakeCon ondersteunde goede doelen. Sommige spelers zijn te zien op de QuakeCon Twitch Team-pagina.

QuakeCon Discord – De community kan zich bij ons aansluiten op de QuakeCon Community Discord-server. Maak nieuwe vrienden, speel nieuwe games en ervaar Peace, Love and Rockets vanuit het comfort van je bank of gamestation.

Liefdadigheidsinitiatieven – Geld inzamelen voor goede doelen blijft een belangrijk onderdeel van QuakeCon. De QuakeCon-familie heeft een enorme impact gehad op lokale, nationale en internationale groepen, en we zijn verheugd om dit jaar door te gaan! Onze virtuele QuakeCon-deelnemers kunnen rechtstreeks doneren aan organisaties via de officiële QuakeCon Twitch-stream, waaronder Asian Americans Advancing Justice (AAJC), NAACP Legal Defense and Educational Fund, The Trevor Project en UNICEF.

De jaarlijkse T-shirts voor het goede doel voor dieren zijn ook terug, en deze keer zijn er sweatshirts! Custom Ink verdeelt alle winst uit de verkoop van deze shirts tussen QuakeCon’s jarenlange in Dallas gevestigde adoptiepartner voor dieren, Dallas Pets Alive, en VIER VOETERS, een wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie. Dit jaar zijn we door de diepten van DOOM Eternal’s hel gereisd om het ontwerp voor het exclusief schattige en mollige “Pugcubus” T-shirt veilig te stellen en op de terugweg stopten we bij DEATHLOOP’s mysterieuze eiland Blackreef om het ontwerp voor de exclusieve ” Catloop” T-shirt. Miauw! Bestel hier de shirts van dit jaar: https://www.customink.com/fundraising/quakecon.

Dank aan onze geweldige partners – Zoals altijd een speciale dankbetuiging aan de geweldige QuakeCon-partners die het evenement elk jaar mogelijk maken. De partners van dit jaar zijn onder meer:

• Alienware
• BAWLS
• Fractaal ontwerp
• Pecos Pete
• Razer
• SteelSeries
• En er wordt in de toekomst nog meer aangekondigd!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box