Puzzle Bobble Universe verschijnt voor de 3DS

thumbnail

Square Enix Ltd., uitgever van SQUARE ENIX interactieve entertainmentproducten in Europa en andere PAL territoria, maakt vandaag bekend dat PUZZLE BOBBLE UNIVERSE, het nieuwste avontuur in de klassieke reeks puzzelgames in Europa en andere PAL territoria exclusief zal verschijnen voor de NINTENDO 3DS. De game zal rond de release van de 3DS verschijnen.

In PUZZLE BOBBLE UNIVERSE komen de broers Bub en Bob voor nieuwe problemen te staan wanneer ze op een onbemand ruimteschip stuiten en een hulpkreet horen uit verre oorden. Wat het dinosaurusduo niet weet, is dat op de omliggende planeten mysterieuze deuren zijn opengegaan waaruit ontelbare bubbels zijn gekomen die gevaarlijke obstakels vormen in de ruimte. Wanneer Bob tot overmaat van ramp ook nog eens wordt ontvoerd moet Bub alles op alles zetten om de planeten en haar inwoners in veiligheid te brengen.

Larry Sparks, Vice President Brands PAL Region van Square Enix Ltd. zegt: “In PUZZLE BOBBLE UNIVERSE wordt 3D toegevoegd aan deze kleurrijke game. De gameplay en prachtige beelden die bij deze reeks horen sluiten perfect aan bij de mogelijkheden van deze nieuwe console. Dit maakt van PUZZLE BOBBLE UNIVERSE een absolute must-have voor elke 3DS bezitter.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box