PSP2 processor vergelijkbaar met de Xbox 360-CPU

thumbnail

Het gerucht gaat dat de PlayStation Portable zich wat betreft kracht kan meten met de huidige Xbox 360 console. Het gaat hierbij om de pure processorkracht van het platform welke verwacht zou mogen worden in de handheld, zo laat de Kotaku weten. Hoewel exacte specificaties uitblijven laat men verder weten dat UMD aan de kant gezet zal gaan worden. De PSP2 zal meer opslagcapaciteit gaan krijgen dan de huidige PSP die we nu kennen, mede door de processorcapaciteit die fors omhoog gaat. Daarnaast zal de hardware ondersteuning gaan krijgen van maarliefst 1 gigabyte aan RAM-geheugen, 2 maal zoveel als in de 360 aanwezig is. De huidige PSP maakt nog gebruik van slechts 64MB werkgeheugen. Sony lijkt daarmee vooral op grafisch gebied hun games meer dan hoogstaand te laten worden op de nieuwe PSP. Eerder werd al volgens geruchten bekend dat de PSP2 een HD-scherm zal gaan krijgen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Denk ook niet dat het waar zal zijn, als dat zo is heeft Sony een primeur in handen. Geloof wel dat ie idd een stuk krachtiger zal zijn dan de huidige generatie.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  ik ben benieuwd of het daad werkelijk zo mooi zal gaan worden

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  NOOIT, zolang de psp2 een klein formaat heeft zal het nooit krachter zijn dan een console, ook al zou het waar zijn, wat heb je eraan bijna alle games zien er nog niet uit.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box