PS4-firmware update browser en remote play

thumbnail

Sony heeft PS4-systeemupdate 10.0 uitgerold. In tegenstelling tot de huidige generatie console, biedt de firmware-update van de PlayStation 4 niet veel nieuws, maar dat is te verwachten op dit punt in de levenscyclus van de console. De systeemupdate van vandaag verbetert de functies voor Remote Play en de internetbrowser.

Tijdens het gebruik van de internetbrowser kun je nu kiezen tussen twee soorten zoomfuncties. Met “Zoomen” kun je de grootte van de elementen op de pagina vergroten terwijl u hun lay-out aanpast, zodat alles past zonder naar links en rechts te hoeven scrollen. “Vergroten” vergroot de grootte van alles op de pagina zonder aanpassingen aan de lay-out. De maximale zoom-/vergrotingsfactor is nu 500%.

Verder is het volgende bijgewerkt voor Remote Play. Het is nu gemakkelijker om het toetsenbord op je pc of Mac te gebruiken als je PS Remote Play gebruikt. Verder is het tekstinvoervak verwijderd, zodat je je toetsenbord kunt gebruiken om rechtstreeks op je PS5-console of PS4-console te typen. Naast typen kun je het toetsenbord nu ook gebruiken om games te bedienen die dit ondersteunen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx