Project Gotham 5 in ontwikkeling voor de volgende Xbox

thumbnail

Project Gotham 5 zou momenteel in ontwikkeling zijn voor de volgende Xbox console. Dat lezen we vandaag via de Stfuandplay. Het spel zou bij Microsoft gepland staan en de ontwikkelaar Lucid Games zou werken aan de productie van de titel. Het team is opgezet door ex-Criterion en Bizarre Creations developers. Project Gotham 3 was eerder nog een launch game voor de Xbox 360 en bleek een groot succes voor Microsoft. Het concern heeft de game zelf nog niet bevestigd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  laat maar komen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  PGR was altijd vet. Vond het ook erg jammer toen Bizarre werd opgedoekt (ook vanwege GeoWars). Zou goed zijn om naast de sim forza (die nu toch al beter is dan Gran Turismo) een meer arcade achtige franchise terug te brengen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Beter dan Forza inderdaad en tenminste weer eens wat anders :clap: Al ben ik meer geneigd om te kiezen voor de PS4. Ja ja ja, ik ben op de hoogte over de financi?le status van sony, maar een playstation in combinatie met een plus abbonement is toch wel erg aantrekkelijk, microsoft geeft gewoon [b]nooit[/b] iets [b]gratis[/b]:weird:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Zou wel vet zijn. Zou nooit een Forza kopen, die me veel te hardcore racer is. Maar me destijds goed vermaakt met PGR3. Zou het dan ook niet onlogisch vinden dat het waar zou zijn dat ze met een PGR vervolg bezig zijn. Verbaas me er nog steeds wel over dat MS Bizarre creations destijds niet overgenomen heeft van Activision. Maar misschien was MS nog steeds een beetje pissed op Bizarre, door zich te laten overnemen door Activision wat meteen het einde van PGR betekende destijds. Maar kom maar op met een PGR bij de launch van de volgende Xbox!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik geloof er niks van ik denk niet dat ze naast Forza als race game ook nog eens een pgr uit gaan brengen. Maar het zou wel vet zijn


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx