Private Division en Piccolo Studio kondigen After Us aan

thumbnail

Private Division en Piccolo Studio hebben After Us aangekondigd tijdens The Game Awards. Deze meeslepende verkennings-/avonturengame komt in de lente van 2023 uit voor pc op Steam en op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Speel als Gaia, de geest van leven en geef de aarde een tweede kans tijdens je surrealistische reis. Doorkruis adembenemende omgevingen om de zielen van uitgestorven dieren te redden en gebruik Gaia’s krachten om de gevaren te bestrijden die de onherbergzame aarde teisteren.

After Us bevat de kenmerkende manier van verhalen vertellen van Piccolo Studio, gecombineerd met meeslepende verkenning en avonturen. Kruip in de huid van Gaia en spring, glij, sprint en zwem om de dodelijke obstakels en vijanden te ontwijken. Als de belichaming van het leven heeft zij de macht om de planeet te herstellen. Door licht uit te stralen kan Gaia planten laten groeien en nieuwe paden onthullen.

After Us is een game over erfenis en hoop,” aldus Alexis Corominas, Game Director bij Piccolo Studio. “We wilden een krachtige game-ervaring creëren waarin een aangrijpend verhaal wordt gecombineerd met creatief game-ontwerp en unieke spelsystemen. We zijn benieuwd naar de reacties van de spelers als de game komend voorjaar uitkomt.”

After Us toont een fantasievolle wereld die is verwoest door de destructieve acties van een onbeteugelde samenleving, verspreid over tien verschillende biomen. Je komt meer te weten over het lot van verschillende majestueuze wezens, zoals de laatste walvis die geharpoeneerd is, de laatste adelaar die gekooid is of het laatste hert dat opgejaagd is. Aan jou de taak om de zielen van deze dieren te redden en de wereld weer tot leven te brengen. Elke nieuwe omgeving stelt Gaia voor nieuwe uitdagingen en beschrijft de laatste momenten van deze dieren voor hun climactische wedergeboorte.

Bij Private Division vinden we het belangrijk dat studio’s hun creatieve visie kunnen verwezenlijken. Het is geweldig om te zien dat Piccolo Studio met deze nieuwe ambitieuze game voortbouwt op hun succes met Arise,” aldus Michael Worosz, Chief Strategy Officer, Take-Two Interactive en Head of Private Division. “After Us combineert op prachtige wijze een artistieke, abstracte wereld, spannende gameplay en een krachtig, universeel verhaal tot een onvergetelijke ervaring die we met trots uitgeven.”

Bekijk de aankondigingstrailer van After Us op YouTube.

After Us wordt uitgebracht voor pc op Steam en op PlayStation®5 en Xbox Series X|S in het voorjaar van 2023, tijdens het fiscale jaar 2024 van Take-Two voor € 29,99 (adviesprijs). After Us heeft nog geen classificatie van de ESRB ontvangen. Wil je meer weten over After Us? Abonneer je op YouTube, volg ons op Twitter, word fan op Facebook, volg ons op Instagram en check www.afterusgame.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  1 maand geleden

  Krijg er nog maar weinig hoogte van van dit spel.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx