Pre-orders voor Little Nightmares II nu beschikbaar

thumbnail

Spelers kunnen vanaf vandaag zowel de Day One-versie als de TV Edition van Little Nightmares II pre-orderen op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc (digitaal). Pre-orders voor de Day One-editie ontvangen het Mokujin-masker voor Mono, geïnspireerd op het populaire personage uit TEKKEN. Digitale pre-orders worden later beschikbaar gesteld.

De Day One-versie van de game geeft spelers toegang tot de Nomes’ Attic, een exclusieve DLC voor Little Nightmares II alsook een mini-soundtrack, gecomponeerd door Tobias Lilja.

De TV Edition voegt naast de Nomes’ Attic DLC en het Mokujin-masker de complete soundtrack van de game toe, naast een exclusieve diorama van Mono & Six, artbook, steelbook case en stickers. Deze editie is vanaf nu beschikbaar voor pre-order in Europa.

Bezoek de BNEE E-Commerce Store en ontvang de Mono-sleutelhanger bij je pre-order van de Day One-versie of een 3D lenticular art bij de TV Edition. Hiernaast is het ook mogelijk een exclusieve limited edition figurine aan te schaffen via deze link.

Little Nightmares II verschijnt op 11 februari 2021 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc (digitaal) en later in 2021 voor PlayStation 5 en Xbox Series X met een gratis upgrade voor iedereen met de PlayStation 4- of Xbox One-versie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x