Pre-orders beschikbaar voor WRC Generations, verschijnt tegelijk voor consoles en pc

thumbnail

NACON en ontwikkelaar KT Racing maken met plezier bekend dat hun nieuwe rally-game, WRC Generations, de officiële game van het FIA World Rally Championship, nu beschikbaar is voor pre-orders. WRC Generations zou oorspronkelijk op 13 oktober 2022 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en later voor pc (Steam en Epic), maar verschijnt nu op 3 november voor zowel consoles als pc, met een verkoopadviesprijs van € 39,99. De nieuwe releasedatum zorgt ervoor dat spelers de best mogelijke ervaring krijgen, met name wat betreft de nieuwe Leagues mode, die in zijn geheel cross-play gespeeld kan worden.

Bekijk de pre-order trailer:
https://youtu.be/-lAe6p9WOEE

WRC Generations is nu beschikbaar voor pre-orders en verschijnt op 3 november 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc, en later voor de Nintendo Switch. De game viert een nieuwe generatie hybride wagens en de nieuwe race-ervaring die ze bieden. De nieuwe League mode biedt spelers de kans om tegen andere spelers van vergelijkbaar niveau te racen. WRC Generations is de meest geavanceerde titel in de serie en heeft de grootste selectie wagens, rally’s en speciale stages ooit in een videogame.

Spelers die WRC Generations pre-orderen bij Game Mania, ontvangen Marcus Grönholms iconische Peugeot 206 WRC uit 2002 om in de game mee te racen. 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx