Pre-order bonus voor Metro: Last Light onthuld

thumbnail

Deep Silver bevestigt vandaag de pre-order bonus van Metro: Last Light. Fans die de game pre-orderen bij Game Mania de Ranger Mode DLC als aanvulling op de game.

Metro: Last Light is vanaf 17 mei 2013 beschikbaar in Europa voor PlayStation 3, Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft en Windows PC.

De Ranger Mode, een aanrader voor Metro veteranen, biedt de ultieme uitdaging met een gratis HUD display voor meer diepgang, dodelijkere gevechten en schaarse hulpmiddelen, zoals munitie en filters voor gasmaskers. Spelers die de uitdaging aandurven, profiteren van een unieke Ranger load-out met een exclusief wapen en de Russische AKSU. Daarnaast worden de spelers beloond met 100 militaire grade rounds extra, waarmee ze hun startuitrusting kunnen aanpassen.

Metro: Last Light is een first person shooter en het langverwachte vervolg op de bijzondere game Metro 2033. In het jaar 2034 heeft een nucleaire oorlog de wereld veranderd in een post-apocalyptische woestenij. In Moskou zijn de tunnels van Metro uitgegroeid tot een nieuw thuis voor de voormalige bewoners van de stad. In de catacomben vechten ze voor hun leven, waar ze hordes afschuwelijke mutanten, die uit de giftige atmosfeer zijn ontstaan, van zich af moeten slaan. Ook krijgen ze te maken met andere facties, die wanhopig proberen macht te nemen over het spaarzame herbergzame land dat er nog is. Hun gevecht draait tevens om de zoektocht naar een doomsday apparaat, dat de sleutel kan vormen tot hun overwinning. Een burgeroorlog is onvermijdelijk. In deze donkere tijden kruipen spelers in de huid van Artyom en vormen zij het laatste licht voor de hele mensheid.

Het plot van Metro: Last Light is geschreven door Dmitry Glukhovsky, de veelgeprezen auteur van de roman Metro 2033, die de inspiratie vormde voor beide videogames. Glukhovsky is tevens verantwoordelijk voor alle dialogen in Metro: Last Light. Van Glukhovskys Metro 2033 en Metro 2034 zijn wereldwijd meer dan 2.000.000 exemplaren verkocht. In 2013 wordt zijn nieuwste boek Metro 2035 ook buiten Rusland uitgebracht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box