PlayStation’s direct.playstation.com komt ook naar Europa

thumbnail

Sony is verheugd om namens PlayStation te kunnen melden dat de direct.playstation.com online winkel in bepaalde regio’s in Europa zal worden uitgerold. Vanaf vandaag is de PlayStation online winkel officieel beschikbaar in Duitsland en zal kort daarna ook worden uitgerold naar Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Luxemburg.

De direct.playstation.com online winkel, die in 2019 voor het eerst in de VS werd gelanceerd, biedt shoppers een handige online bestemming waar ze allerlei producten aan kunnen schaffen. Denk daarbij aan consoles en games accessoires, waaronder de draadloze DualSense-controller in de kleuren Midnight Black en Cosmic Red, en de draadloze Pulse 3D-headset in de kleur Midnight Black.

Naast de productinformatie op PlayStation.com is het doel van PlayStation om het voor PlayStation-fans en mensen die naar cadeaus op zoek zijn eenvoudiger te maken om consoles, games en accessoires aan te schaffen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box