PlayStation netwerk zou nog 2 dagen down kunnen blijven

thumbnail

Slecht nieuws voor de PlayStation 3 bezitters. Het gebruik van het PlayStation netwerk is namelijk op dit moment onmogelijk aangezien het netwerk van Sony offline is gegaan. Gisteren werd al duidelijk dat wegens werkzaamheden de service enige tijd offline zou gaan, maar inmiddels laat Sony weten dat men aan het onderzoeken is waarom het netwerk er exact uit ligt. Volgens het concern zou het kunnen zijn dat PSN er maximaal zo’n 2 dagen uit zal liggen. De downtime komt niet echt gelegen voor Sony, daar waar Valve Portal 2 inmiddels lanceert voor het platform. Met de game zou het mogelijk moeten zijn om via PSN en Steam te kunnen spelen in co-op met PC-gebruikers, al dan niet andere PSN-gebruikers. Dit zal vandaag in ieder geval niet meer mogelijk zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  6 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  You get what you pay for. PlayStation NOTwork!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  @YellowNL ben jij ff stom dat je Sony geloofd dat het onderhoud is. Dat is dan al de 6e keer dit jaar ofzo? Geloof mij Sony doet er alles aan om het netwerk weer online te krijgen, maar je maakt mij net wijs dat het WEER onderhoud betreft. Het ligt er gewoon ff uit nou ja big deal, ik heb btw wel andere dingen te doen dan met dit weer achter m’n ps3 te zitten.:roll:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  k*t Anonymous. Maarja, wat maak ik me druk. ben aan het eind van de ochtend toch buiten te vinden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  haha de kans dat dit door die hackers komt is groot dus ligt niet aan sony @ Yellow13NL

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  24 uur bij de Xbox 360 maximaal en dat wordt ruim van tevoren aangekondigd. Ik moet zeggen dat ik dit best wel een faal vind, want als je onderhoud gaat plegen kondig je dat toch ruim van tevoren aan of niet? Sneu ook dat je nu een paar dagen waarschijnlijk geen Portal 2 kunt spelen, al ben ik geen fan van de game. Hopelijk word dit wel sneller opgelost. Overigens is het grote ”24 uur” onderhoud bij Microsoft nog geen 5 keer voorgekomen in de release van de console. Weet niet hoevaak het op de PS3 is, maar dit komt… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Hmm denk dat de pc toch iets preciezer is met shooters. magoed 🙂


  Naar boven
  6
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx