PlayStation 5 zou gekraakt zijn

thumbnail

De PlayStation 5 zou gejailbreaked zijn. Dat lezen we via de VGC. De console zou nu in staat zijn om eigen, ongesigneerde software buiten die van Sony te draaien op de console. Daarmee lijkt de weg open voor het illegaal draaien van software op de console. Praktijken zoals vroeger waardoor je allerlei games kunt gaan draaien op de console lijken wel wat minder realistisch. Sony blokkeert namelijk geregeld hacks waarmee je geen toegang meer krijgt tot het PlayStation netwerk.

Twitter-gebruiker en modder Lance McDonals laat weten dat de hack officieel is. Hij maakte eerder ook al een onofficiële patch voor Bloodborne welke de framerate van de game unlockt. In een Twitter-bericht laat hij footage zien van de jailbreak. De hack is vooralsnog niet heel betrouwbaar. Zo werkt deze maar 30% van de tijd en moet je de jailbreak meermaals uitvoeren voordat deze effectief werkt.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1840
  2 maanden geleden

  Voor sommige is dit echt iets geweldigs,Maar ben zelf enorm voorzichtig met mijn consoles.Kan met mijn budget niet zo snel een vervanger aanschaffen vandaar.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx