PlayStation 5-bezitters houden meer van singleplayer dan multiplayer

thumbnail

De lekken bij Insomniac Games hebben nog een interessant detail aan het licht gebracht; PlayStation 5-gebruikers spelen namelijk liever singleplayer-games dan online multiplayer-games. Dat lezen we via de Exputer. In een slide van een presentatie zien we de vraag naar singleplayer-games. Ook free-2-play games zijn minder populair dan singleplayer games.

In een screenshot dat afkomstig lijkt van Sony zien we dat offline games (singleplayer) een stuk populairder zijn dan multiplayer-titels. De verschillen lijken ongeveer stabiel gelijk te blijven, waarmee het niet aan een bepaalde periode of game-release ligt dat offline games populairder zijn. Het bepaalt en verklaart waarschijnlijk ook de strategie van Sony de komende tijd, waarmee titels als Spider-Man en The Last of Us dus erg populair blijven.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2832
  4 maanden geleden

  Multiplayer is ook iets waar ik zelden wat mee doe.Vaak al omdat wat vrienden er ook wat mee doen.Anders heb ik ook liever dat de volledige aandacht van ontwikkelaars naar de singleplayer ervaring gaat.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx