PlayLogic werkt aan nieuwe PS3 game

thumbnail

LinkedIn is tegenwoordig net als Twitter; Je krijgt er nieuwe informatie door en kunt er veel onthullingen mee inwinnen. Vandaag betreft het de ontwikkelaar PlayLogic die bezig zou zijn met een nieuwe game voor de PlayStation 3. Een medewerker van het bedrijf zou dat onthuld hebben via zijn LinkedIn profiel. PlayLogic kennen we onder andere van Fairtytale Fights, welke voor de Xbox 360 en PlayStation 3 verscheen het afgelopen jaar. Verwacht wordt dat het gaat om een game die zal samenwerken met de motion controls van Sony, daar waar zij al een ondersteuning waren voor Sony Europa bij het development van EyePet en diverse PSN games die gebruik maakte van de PlayStation Eye.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ze moeten kijken naar andere nederlandse developers, hoe je een ubergame maakt zoals overlord en killzone.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Maniak Pablo, dan zou ik toch maar even een filmpje bekijken over die game. Als je dat aan je kinderen voorschotelt kunnen ze de komende weken niet meer slapen, al helemaal niet als je ze eerst een sprookje voorleest:p. Ik vind het niet zo erg als ze aan een game voor de Arc gingen maken. Dat ding zal toch een aantal launchgames moeten hebben en als er dan eentje van Nederlandse bodem bijstaat is dat toch altijd een mooi excuus om hem toch te kopen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Fairytale Fights? Nee, er gaat geen lampje branden. Klinkt kinderachtig dus het zal vast wel een game worden voor het wat kleinere spul.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx