Pikante informatie voor Grand Theft Auto VI

thumbnail

Jason Schreier van Bloomberg heeft nieuwe informatie vrijgegeven over Grand Theft Auto VI van Rockstar Games. Grand Theft Auto VI zal voor het eerst een speelbare, vrouwelijke hoofdrolspeler bevatten. De vrouw, die een latina is, zal een van de twee hoofdpersonen zijn in een verhaal dat wordt beïnvloed door de bankovervallers Bonnie en Clyde. In tegenstelling tot eerdere games, letten de ontwikkelaars er ook op dat ze geen grappen maken over gemarginaliseerde groepen, vertelden de mensen aan Bloomberg.

De titel, met de codenaam Project Americas, was oorspronkelijk gepland om groter te zijn dan alle eerdere Grand Theft Auto-games. Vroege ontwerpen riepen op tot het opnemen van gebieden die waren gemodelleerd naar grote delen van Noord- en Zuid-Amerika. Maar het bedrijf verminderde die ambities en reduceerde de hoofdkaart tot een fictieve versie van Miami en omgeving.

Rockstar is nu van plan om de game in de loop van de tijd voortdurend bij te werken en regelmatig nieuwe missies en steden toe te voegen via downloadbare content, waarvan het management hoopt dat dit zal resulteren in minder knelpunten in de laatste maanden van de game. De gamewereld is echter nog steeds erg groot en bevat meer interieurs dan eerdere Grand Theft Auto-games, wat het schema beïnvloedt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx