PGA TOUR 2K21 introduceert nieuwe TravisMathew- en PUMA-golfuitrustingen

thumbnail

2K en HB Studios hebben vandaag aangekondigd dat golfuitrusting van TravisMathew en PUMA nu beschikbaar is in PGA TOUR 2K21 waardoor MyPLAYERs op de green kunnen blijven swingen in de modernste golfmode.

De TravisMathew-collectie bevat drie poloshirts, drie petjes en drie paar schoenen en zal voor het eerst beschikbaar zijn in PGA TOUR 2K21. PUMA Golf introduceert een geheel nieuwe oversized pet en een nieuw paar schoenen. De uitrusting is beschikbaar voor alle spelers in de PGA TOUR 2K21 in-game shop. PGA TOUR 2K21 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc, Google Stadia en Nintendo Switch.

Voor meer informatie over PGA TOUR 2K21, bezoek PGATOUR.2K.com, like de game op Facebook, volg de game op Twitter en Instagram en gebruik de hashtag #PGATOUR2K21 of abonneer op YouTube.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box