Peter Molyneux neemt afscheid van Lionhead

thumbnail

Peter Molyneux zien we de laatste jaren veel in het nieuws. Vaak gaat het over de Fable franchise, waarover de man dan weer zeer enthousiast is, en dan weer een tegenvaller vindt. Echter lijkt er een en ander te gaan veranderen. Na 15 jaren verlaat Molyneux namelijk Lionhead Studios. De oprichter van de studio laat weten met pijn in zijn hart afscheid te zullen nemen. Hij was onder andere verwantwoordelijk voor de Fable en Black & White games, welke succesvol waren tot dusver. Waarom hij precies weg gaat is niet bekend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zo dat is wel onverwacht idd. Je zou bijna zeggen door ziekte oid. Als oprichter van een studio verlaat je je studio niet zo snel zou je zeggen. Ben benieuwd wat dit voor o.a. Fable gaat betekenen, of voor de studio in zn geheel. Ook al zat ie soms te zeuren, hij had denk ik wel visie.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Dat had ik niet verwacht.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Opzich wel mooi, want hij stond er ook om bekend dat hij zijn beloftes niet waar kon maken. Hij beloofde met Fable I voor de Xbox al dingen die eigenlijks pas deze generatie consoles, of de volgende, echt mogelijk zijn/waren. Misschien is die wel erg ziek? Als dat het geval zou zijn, sterkte, maar ik vind het door al die rare beloftes niet eens raar meer dat die ermee stopt. Toch heb ik ook wel het idee dat we nog niet het hele verhaal weten.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx