Pathé thuis nu ook op de PS3

thumbnail

Vanaf vandaag is Pathé Thuis beschikbaar op de PlayStation 3 (PS3). Hiermee breidt Pathé Thuis haar distributie uit naar een grote groep gameliefhebbers. In de Benelux zijn sinds 2007 ruim 1,6 miljoen PS3 consoles verkocht. De Nederlandse gamers krijgen nu toegang tot de grote lokale en internationale filmproducties die Pathé Thuis te bieden heeft. De introductie van Pathé Thuis op Sony TV en PlayStation 4 wordt later verwacht.

De introductie van Pathé Thuis op PlayStation 3 past binnen de strategie van Pathé Thuis om alle devices in en rondom het huishouden te voorzien van de mogelijkheid om de meest actuele films te kijken. Thomas van de Weerd, Managing Director Pathé Thuis: “We zijn vereerd om de PlayStation gamers toegang te geven tot het nieuwste filmaanbod. Naast de meest actuele games biedt de PS3 nu ook het meest actuele aanbod films!’

’Sony Computer Entertainment is altijd op zoek naar content partners die een meerwaarde bieden voor onze doelgroep, de gamers. We zijn erg blij om ook Pathé Thuis toe te kunnen voegen aan de toch al rijke content die het PlayStation platform te bieden heeft.’ Aldus Joost Snel, marketing manager Platform & Services bij Sony Computer Entertainment Benelux.

Hoe het werkt

De Pathé Thuis app is in de XMB opgenomen onder TV/Video diensten. Door de app te selecteren met de x knop komt de gebruiker in het registratiemenu van Pathé Thuis. Na registratie en invullen van de betaalgegevens kan de gebruiker films bestellen en kijken. Als er al een account is aangemaakt, dan kan de gebruiker eenvoudig inloggen met zijn inloggegevens.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x