Lost Saga bèta registratie gaat van start

thumbnail

Nexon Europe heeft vandaag de publiekelijk registratie voor de bèta van de epische online multiplayer vechtgame Lost Saga geopend.

Lost Saga heeft haar virtuele deuren geopend voor de community nu dat Nexon Europe enthousiaste spelers verwelkomt voor de registratie voor een bètasleutel. Deze zal hen toegang verstrekken tot de gesloten bèta test die vanaf 27 februari plaatsvindt. Meer dan 3000 spelers hebben zich voorheen bij de Lost Saga community aangesloten en ook zij kunnen zich vanaf vandaag opnieuw van een veelgevraagde bètasleutel verzekeren, terwijl online multiplayer gevechten op hen wachten.

Behalve de bètasleutel registratie opent de pre client download op 25 februari, zodat deelnemers meteen kunnen beginnen met spelen wanneer de gesloten bèta test van start gaat.

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licentie bij WeMade Entertainment. Met meer dan 100 geliefde karakters van uiteenlopende oorsprong, 20 omgevingen, en tal van diverse game modi, is Lost Saga een vechtspel als geen ander. Met flink wat succes achter de boeg heeft zich al een levendige community gevormd, in afwachting van nieuwe spelers die haar komen versterken en de toekomst van de game komen vormen.

De officiële website is onlangs geopend op Lostsaga.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x