Pathé Play: gamen op het grote doek bij Pathé

thumbnail
Gamen op het grote doek met het beste beeld en geluid? Vanaf donderdag 1 juli kunnen gamers terecht bij Pathé voor een onvergetelijke ervaring: Pathé Play. Hiermee geeft de bioscoopketen hen de mogelijkheid om met maximaal zestien personen – op hun eigen console – hun favoriete games te spelen in een bioscoopzaal. Deze unieke ervaring kan geboekt worden bij Pathé Amsterdam Noord, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Arnhem, Pathé Delft en Pathé Buitenhof in Den Haag. De ticketverkoop start vandaag.
Pathé Play is vorig jaar in de zomer gestart bij Pathé Arnhem en was een groot succes. Inmiddels hebben tientallen gamers samen met vrienden of familie gespeeld in de bioscoop. Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: ‘’Wij weten dat mensen in het afgelopen jaar meer dan ooit tevoren behoefte hebben aan entertainment, maar tegelijkertijd ook aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Play brengen wij deze behoeften samen in een unieke ervaring die zowel fantastisch is voor de speler als voor de toeschouwer.”
Hoe werkt Pathé Play?
Spelers worden dagelijks welkom geheten tussen 10:00 en 12:00 uur in de 6 bioscopen (Pathé Amsterdam Noord, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Arnhem, Pathé Delft en Pathé Buitenhof in Den Haag), waar zij voor een vaste prijs van 180 euro met maximaal zestien personen op kunnen gaan in hun favoriete games. Pathé Play is niet gebonden aan een specifieke console. Gamers hebben de vrijheid om twee uur lang met hun eigen console en opgeslagen game bibliotheek aan de slag te gaan. Uiteraard is er een sterke internetverbinding aanwezig in de zaal, zodat zij optimaal online kunnen gamen. Tickets kunnen vooraf worden gekocht via: www.pathe.nl/play.
De minimumleeftijd om gebruik te maken van Pathé Play is afhankelijk van de game die wordt gespeeld. Hierin is de PEGI-classificatie leidend. Kinderen tot en met 14 jaar dienen vergezeld te zijn van een volwassene. Uiteraard gelden bij Pathé Play de corona maatregelen.
 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  917
  1 maand geleden

  Lijk me wel leuk een keertje,Maar ben gelukkig niet iemand die perse een grote scherm nodig heeft.Is veel beter voor mijn portemonnee.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box