Patch Cyberpunk 2077 is nog altijd teleurstellend voor Xbox One X-bezitters

thumbnail

CD Projekt lanceerde een patch voor Cyberpunk 2077. Deze zou verbeteringen moeten brengen qua performance. Echter is het voor Xbox One-bezitters nog altijd een nachtmerrie om het spel te draaien. Via de Digital Foundry zien we namelijk een performance-meting van de game na de patch. We zien performance drops tot 20 frames per seconde, terwijl de PS4 (Pro) versie grote verbeteringen lijkt te brengen. Vooral op de Xbox One S is de game erg matig qua performance. Volgens de Digital Foundry blijft de game maar teleurstellen voor console-bezitters van de oudere generatie consoles. Wel is er een lichte progressie te zien, vooral dus op de PlayStation 4 Pro. Het spel is al zo’n 4 maanden uit op dit moment. CD Projekt beloofde dat de game goed speelbaar zou zijn met deze patch op de current-gen platformen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box