Overleef de Deadlands in de zinderende afsluiting van het Elder Scrolls Online-avontuur Gates of Oblivion

thumbnail

We releasen de laatste DLC voor het jaarlange avontuur in het Gates of Oblivion-verhaal van The Elder Scrolls Online. The Elder Scrolls Online: Deadlands is vanaf nu beschikbaar voor alle PC-/MAC- en Stadia-spelers. De nieuwe DLC is vanaf 16 november beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

We zijn aangekomen bij de epische afsluiting van het jaarlange avontuur Gates of Oblivion. Spelers moeten onbekende gebieden ontdekken, nieuwe en vreemde bondgenoten ontmoeten en spelers moeten Dagons plannen om Nirn te regeren dwarsbomen in de 20 uur durende finale boordevol actie. De DLC levert ook nieuwe missies die kunnen worden ontgrendeld door verhaallijnen in zowel de Deadlands DLC als het Blackwood-hoofdstuk te voltooien.

Wie The Elder Scrolls IV: Oblivion heeft gespeeld, herkent sommige delen van de Deadlands uit de BGS-klassieker, maar er wachten ook fascinerende nieuwe gebieden in The Burn, The Sever en de woestijnmetropolis bekend als Fargrave. Van gesmolten rivieren tot venijnige stormen en drukke handelssteden, deze nieuwe gebieden verdiepen de achtergronden van The Elder Scrolls op nieuwe manieren en zullen zelfs de trouwste Elder Scrolls-fans intrigeren.

Bovendien wordt met Deadlands het nieuwe Armory-systeem geïntroduceerd waardoor spelers snel character builds kunnen wisselen vanuit hun Homestead. Spelers kunnen het gratis Armory Station-item in de Crown Store halen en in een huis plaatsen om verschillende unieke personages te kunnen opslaan, laden of aanpassen.

Het Deadlands-gamepack is verkrijgbaar via de Crown Store in de game en is kosteloos inbegrepen voor ESO Plus-leden. De nieuwe DLC is vanaf nu beschikbaar voor PC/Mac en Stadia, en is vanaf 16 november beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Houd onze officiële forums in de gaten voor de volledige patch notes over Update 32.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box