Overgrowth, een gloednieuwe game aanstaande

thumbnail

Overgrowth speelt zich af in de wilde en brutale wereld genaamd Lugaru, waar konijnen, wolven en andere dieren gedwongen zijn om hun poten, klauwen en middeleeuwse wapens te gebruiken om elkaar aan te vallen in gevechten. Overgrowth creëert een unieke ervaring door 3rd person adventure platforming met uitgebreide gevechten te combineren. Overgrowth maakt ook gebruik van de gloednieuwe Phoenix Engine van Wolfire, die uit de grond is opgebouwd om het gebruiken van indrukwekkende graphics, animatie en fysica mogelijk te maken. Daarbij ook nog Overgrowth’s realistische AI en het gestroomlijnde besturingssysteem, en het resultaat is een ongelofelijk verdiepende ervaring.

Kenmerken

Gestroomlijnde gevechtsbesturingen: Overgrowth’s besturingen passen zich aan op de situatie, zodat het nooit nodig zal zijn om knoppen te rammen, ingewikkelde combo’s te onthouden of voor elke aanval een andere toets te gebruiken. Door alleen een aanvalsknop en een multifunctionele grijpknop, geeft Overgrowth de spelers de mogelijkheid om op het gevoel vele gevechtstechnieken te gebruiken.

Gevechtsstrategie: Overgrowth levels laten de speler in een omgeving een aantal missies uitvoeren, maar de spelers krijgen complete vrijheid om te bepalen wanneer, waar en hoe ze moeten aanvallen. Er zijn meerdere logische oplossingen voor elk level, dus spelers kunnen de strategie gebruiken die het best bij hen past.

Realistische AI: De computerbestuurde karakters in Overgrowth zijn zelfdenkende wezens. Vijanden zou de speler op zichzelf kunnen aanvallen, maar als het duidelijk wordt dat ze het in hun eentje niet redden, zullen ze omkeren en roepen voor hulp. De Overgrowth AI heeft geen problemen met oneerlijke gevechten door met meerderen wild aan te vallen, wat je niet ziet bij meeste Hollywood actiefilms.

Realistische bewegingen: Overgrowth’s bewegingen zijn dynamisch en gebaseerd op context en fysica. Het resultaat hiervan is een unieke parkour-ervaring, die de problemen van motion capturing weet te ontwijken.

Mod-ondersteuning: De bewerkingssoftware die de Wolfire ontwikkelaars gebruiken om Overgrowth te maken zijn inbegrepen bij het spel. Dit maakt het mogelijk voor spelers om zelf missies, cutscenes, levels, kostuums en items te maken. Wat de speler hiermee maakt kan de speler op de Wolfire website met het publiek delen, zodat ze bekeken, gespeeld en beoordeeld kunnen worden.

Multiplayer-samenwerking: Spelers kunnen tegen de computer samenwerken in online co-op gevechten. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x