Ontvang Black Desert Online gratis

thumbnail

Pearl Abyss, de ontwikkelaar en uitgever van de populaire MMORPG Black Desert Online heeft aangekondigd dat het de game tijdelijk gratis weggeeft op Steam en de officiële website. Nu kan iedereen het avontuur aangaan en zich aansluiten bij een gastvrije community van meer dan 20 miljoen spelers om vervolgens samen de 7e verjaardag van Black Desert Online te vieren.

Tijdens de sales periode zijn de andere edities van Black Desert Online scherp geprijsd met maarliefst 70% korting. Daarnaast zijn ter ere van de 7e verjaardag de inlog beloningen verhoogd en bevatten nu in-game items die in totaal een waarde hebben van 160 Euro.

Sales informatie en periodes: 100% korting op de basis game (Traveler Edition), 70% op de andere edities.

Avonturiers kunnen hun karakter nu snel levelen via de zojuist geopende Spring Season Servers. Hiermee kunnen nieuwe spelers snel bijkomen met de rest van de community, terwijl bestaande spelers hun alts kunnen levelen. Daarnaast worden spelers extra beloond met Combat EXP door het doen van zogenaamde life skill activiteiten zoals vissen. Een level 56 karakter kan nu bijvoorbeeld tot 7.7 keer meer Combat EXP verdienen en dit kan verder vermenigvuldigd worden met een factor van 3 als dit gedaan wordt op de Spring Season Servers.

Vissen als activiteit neemt sowieso een belangrijke plaats in dit seizoen met de introductie van een exclusieve “Coelacanth” vis. Spelers die deze vis weten te vangen kunnen deze ruilen voor verschillende progressie items zoals het “Dreamy Crystal of Balance”, welke Capotia accessoires kan versterken tot het hoogste level PEN (V). Dit verkort de tijd die avonturiers nodig hebben te vissen en/of bepaalde monsters te verslaan.

De wekelijkse quest is dit seizoen sterk verbeterd en er hoeven nog maar 500 Gahaz Bandits verslagen te worden, in plaats van de oorspronkelijke 5000.

Naast de bovenstaande events, kunnen karakters die level 51 of hoger zijn nog 300% extra Combat EXP verdienen door hot time events en level-up beloningen. Daarnaast krijgen alle seizoen servers buffs van 50% Skill EXP en 30% Life EXP. Beginnende spelers kunnen tevens vrij krachtige PEN Tuvala accessoires bemachtigen door bepaalde levels te halen.

Voor meer informatie bezoek je de officiële website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  20 dagen geleden

  Misschien maar eens proberen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx