Ontdek vanaf vandaag extra content voor Tales of Arise

thumbnail

Tales of Arise, de laatste en tevens snelst verkopende game (met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren) binnen de Tales of-franchise, ontvangt nieuwe content vandaag. Zo worden er twee extra moeilijkheidsgraden toegevoegd, speciale gevechten met nieuwe vijanden en de kans om extra wapens vrij te spelen, naast een speciale samenwerking met Sword Art Online: Alicization Lycoris.

Tales of Arise zal voortaan speelbaar zijn in “very easy”, de gemakkelijkste modus in de game, speciaal voor spelers die zich willen focussen op het verhaal, het verkennen en de ontwikkeling van de personages. De tweede nieuwe modus heet “unknown”, die de lat nog wat hoger legt. Beide modi zijn gratis beschikbaar voor PlayStation en Xbox. Om de nieuwe training grounds gevechten te activeren en nieuwe wapens te verdienen, zullen consolespelers zich moeten begeven naar de EP!C-webpagina en de DLC inlossen. De pc-versie ontvangt deze nieuwe content automatisch via de laatste patch.

Sword Art Online: Alicization Lycoris slaat de handen in elkaar met Tales of Arise voor de creatie van een collaboration pack die outfits van Kirito en Asuna bevat voor Shionne, Alphen en Law. Er zal ook een trainingsgevecht mogelijk zijn tegen Kirito en Asuna die het mogelijk maakt voor spelers om nieuwe wapens en een mystic arte voor Alphen vrij te spelen. De Sword Art Online: Alicization Lycoris collaboration pack is voor alle platformen verkrijgbaar ter aankoop. Tales of Arise is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Een gratis demo is ook voor alle platformen beschikbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box