Ontdek de Tales of Arise openingsfilm, geanimeerd door Ufotable

thumbnail

De openingsfilm van Tales of Arise is nu beschikbaar. De film, gemaakt door de beroemde animestudio Ufotable, geeft een glimp van de epische reis die spelers te wachten staat in Tales of Arise. De film bevat ook het openingslied van het spel, “HIBANA” van “KANKAKU PIERO”. Tales of Arise volgt de reis van Alphen en Shionne in hun zoektocht om Dahna te bevrijden van de heerschappij van Rena. Om hen te helpen in hun strijd krijgen ze gezelschap van Rinwell, Law, Kisara en Dohalim, die allemaal hun eigen motieven, verhalen en vechtcapaciteiten meebrengen naar de groep.

Tales of Arise verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Pre-orders zijn verkrijgbaar via de BANDAI NAMCO Entertainment Europe Store en deelnemende handelszaken.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  890
  17 dagen geleden

  Hele goede openingsfilm,Ufotable weet altijd van die prachtige animaties neer te zetten.Kan ook niet wachten op seizoen 2 van Demon Slayer.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box