Ontdek Azucena, het nieuwe personage in TEKKEN 8

thumbnail

TEKKEN 8 krijgt een compleet nieuw personage in de serie. Maak kennis met Azucena, een volledig nieuw personage dat is gemaakt voor TEKKEN 8. Raven, de geheime agent van de VN, keert ook terug naar het spel na verschijningen in TEKKEN 5 en TEKKEN 6.

Azucena staat bekend als de “Coffee Queen” en is een MMA-vechtster uit Peru. Ze is de laatste erfgename van de Ortiz-familie, een familie die een Peruaanse koffieplantage runt. Ze besloot mee te doen aan The King of Iron Fist Tournament om de Ortiz-boerderij te promoten. Azucena vecht met bewegingen die gebaseerd zijn op Mixed Martial Arts, maar met een aantal licht onconventionele technieken, zoals de Liberador, waarbij ze in een houding gaat staan waarin ze haar tegenstanders niet blokkeert, maar hun aanvallen instinctief ontwijkt.

Na zijn verdwijning na de gebeurtenissen in TEKKEN 6, onderging Raven intensieve training en komt hij nog sterker terug in TEKKEN 8. Zijn stijl, die een mix is van ninjutsu en krachtige aanvallen, samen met zijn unieke “Soul Field”-houding, geeft spelers een veelzijdig arsenaal, waarbij hij klonen en teleportatie gebruikt om het ritme van het slagveld te beheersen.

TEKKEN 8 komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en maakt gebruik van de kracht van deze generatie consoles om een visueel verbluffende ervaring te bieden samen met een visie die agressiviteit en spectaculaire gevechtsactie bevordert.

Voor meer informatie rond TEKKEN 8 en andere producten van Bandai Namco Europe, bezoek: www.bandainamcoent.eu. Volg ons via Twitter: https://twitter.com/TEKKEN.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx