One Piece acteur naar Heroes Dutch Comic Con

thumbnail

Heroes Dutch Comic Con voegt nóg een special guest toe aan haar line-up voor de aanstaande zomereditie. Jeff Ward, bekend van One Piece en Agents of S.H.I.E.L.D., komt naar het popcultuur evenement in de Jaarbeurs. Eerder werden Misha Collins (Supernatural), Cobie Smulders (How I Met Your Mother) en David Tennant (Doctor Who) al aangekondigd voor het evenement. Tevens zijn James en Oliver Phelps (Harry Potter) aanwezig tijdens de exclusieve preview night op de vrijdagavond.

De special guest line-up voor Heroes Dutch Comic Con begint steeds meer vorm te krijgen met de komst van Jeff Ward! De Amerikaanse acteur is onder andere bekend van Netflix’s One Piece, de verfilming van de gelijknamige manga en anime, waarin hij de rol speelt van clown Buggy. De serie volgt het verhaal van een jonge piratenkapitein die met zijn crew de titel van Piratenkoning wil bemachtigen en op zoek gaat naar een mythische schat. Ward zijn vertolking van het excentrieke personage Buggy werd zeer goed ontvangen door zowel fans als critici.

Voor Marvel-fans is Ward ook zeker geen onbekend gezicht. Als Deke Shaw in het vijfde t/m zevende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. groeide de acteur uit tot een publiekslieveling bij fans van de show, dat een onderdeel is van het Marvel Cinematic Universe. Daarnaast was Ward een van de sterren in Netflix’s Brand New Cherry Flavor, een horror miniserie over een aspirant filmregisseur die op een bovennatuurlijke reis gaat.

Jeff Ward is op zaterdag 22 en zondag 23 juni aanwezig tijdens het evenement. Fans kunnen met de acteur op de foto, een handtekening bemachtigen, hem ontmoeten tijdens een exclusieve meet & greet en vragen aan hem stellen tijdens het panel op het hoofdpodium.

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  1 maand geleden

  Daar wil ik ook wel een handtekening van,Want Buggy is een van de meest hilarische rol in One Piece.Die heeft ook een verrassende rol gespeeld in latere arcs.Dat is iets wat niet vele schurken gekregen hebben.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx