‘Once Upon a Time: Flashback’ vanaf vandaag beschikbaar in RuneScape

thumbnail

De verhaallijn van het 20-jarig jubileum van RuneScape gaat vandaag verder met de lancering van ‘Once Upon A Time: Flashback’. In de nieuwe content herbeleven spelers het verleden van RuneScape om de toekomst van Gielinor te redden.

In Flashback herschrijft Relomia, de antagonist van de verhaallijn, oude quests waardoor belangrijke personages sterven. Spelers sluiten zich daarom aan bij de mysterieuze geest genaamd Closure en reizen naar drie klassieke RuneScape quests om de personages terug tot leven te brengen. Spelers die Flashback succesvol voltooien worden beloond met een Medium XP-lamp en Closure’s Book.

Flashback is een vervolg in de Once Upon A Time-serie vol met kleine quests. Deze quests ontvouwen zich tijdens het 20ste jubileumjaar van RuneScape en nemen spelers mee door het verleden, het heden en de toekomst van de game.

Als onderdeel van het 20-jarig jubileum van de game heeft Jagex onlangs aangekondigd dat RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History in het najaar van 2021 wordt gepubliceerd door Dark Horse Books. Spelers krijgen in het boek een nog nooit eerder vertoonde blik op de iconische online fantasy RPG. De Deluxe Edition is exclusief verkrijgbaar in de RuneScape Merch Store.

Ondanks dat RuneScape al meer dan 1000 game- en content-updates heeft gehad in de afgelopen twee decennia, zit ook 2021 ook weer vol nieuwe dingen voor RuneScape en Old School RuneScape.

Meer informatie is beschikbaar op: https://www.runescape.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box