Old School RuneScape viert tiende verjaardag met The Great Gielinor ‘Cake Off’

thumbnail

Old School RuneScape, de iconische MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, viert vandaag zijn tiende verjaardag. Dit wordt gevierd met een in-game-evenement die spelers meeneemt op een avontuur vol nostalgische traktaties. Dit tijdelijke evenement, waarmee spelers exclusieve cosmetische beloningen kunnen ontgrendelen, is beschikbaar van 22 februari tot 15 maart voor zowel gratis spelers als members.

Om een decennium van Old School RuneScape te vieren, nemen spelers het tegen het elkaar op in een ‘Cake Off’. Het evenement start met een rondleiding door Gielinor, waarbij spelers de rol van een koksassistent vervullen. Tijdens de rondleiding maken meerdere iconische personages en locaties hun opwachting, waaronder de Lumbridge Goblins, de Wizard of Wizard’s Tower en nog veel meer.

Spelers die het evenement voltooien, ontvangen een heleboel goodies die kunnen bijdragen aan het vergaren van OSRS goud. Deze beloningen omvatten een taarthoed (compleet met aangekoekt glazuur), ‘Dragon Candle’-wapen, stijlvolle zilveren feestmuts, verjaardagsballonnen, twee halve kannen wijn, en knuffeldieren in de vorm van Jad, een zwerfhond en een kabouterkind. Naast deze items wordt er ook een nieuwe lading cosmetische items aan het spel toegevoegd. Deze omvatten een cape, trui met OSRS-logo, rugzak in de vorm van een kabouterkind, en pantoffels in de vorm van Bob de kat en Jad. Al deze items hebben potentieel aanzienlijke waarde in OSRS goud, afhankelijk van de vraag en schaarste in de game-economie. Het slim verhandelen van deze items kan dus een goede bron van OSRS GP opleveren voor ervaren spelers.

Vorige maand is het Old School RuneScape-team voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de game begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe skill, die naar verwachting later dit jaar wordt gelanceerd. Kom meer te weten over de community poll en de ontwikkelingstijdlijn op de officiële website van Old School RuneScape.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx