Officiële website Lost Horizon online

thumbnail

Deep Silver, het gameslabel van Koch Media, een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten, heeft voor de liefhebbers van adventures een centraal informatiepunt voor „Lost Horizon“ geopend. De website http://lost-horizon.deepsilver.com geeft de bezoekers een voorpremière waarin ze meer te weten kunnen komen over deze nieuwe PC-game van ontwikkelaar Animation Arts. De officiële „Lost Horizon“ website vervangt daarmee de teaser-homepage die tot nu toe te zien was.

Op het grote bioscoopdoek zijn de eerste scènes uit de game te zien. Rechts in de bioscoopzaal krijgt het publiek in de vorm van schermfoto’s een indruk van de indrukwekkende en afwisselende locaties uit „Lost Horizon“. Daarnaast vind je op http://lost-horizon.deepsilver.com in meerdere talen de laatste nieuwtjes en allerlei interessante details over het spel. Verder kun je je hier aanmelden voor de nieuwsbrief en op het forum van gedachten wisselen met andere liefhebbers van adventures.

„Lost Horizon“ is de derde titel van Animation Arts, de ontwikkelaar van de bekroonde Secret Files-serie. Dankzij de fantastische achtergrond van de jaren 30, fascinerende locaties zoals Hong Kong, Tibet en Marokko plus de spannende zoektocht naar een van de grootste geheimen van de mensheid, zal „Lost Horizon“ liefhebbers van het adventure-genre aan hun computer gekluisterd houden.

1936: Fenton Paddock, een voormalige Britse soldaat en weinig geslaagde smokkelaar, krijgt het verzoek een spoorloos verdwenen expeditie in Tibet te vinden. Op zijn tocht komt hij Nazi’s tegen die op zoek zijn naar occulte wapens voor hun veroveringsplannen van de Himalaya en die het spoor volgen naar een van de grootste geheimen van de mensheid – het legendarische koninkrijk Shambhala.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx