Officiele trailer Collection of SaGa Final Fantasy Legend debuteert tijdens TGS 2020

thumbnail

Tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS-presentatie van het TGS2020 Online-evenement heeft SQUARE ENIX een nieuwe trailer getoond van COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND voor het Nintendo Switch-systeem – bekijk de trailer hier. Deze digitale collectie bestaat uit THE FINAL FANTASY LEGEND, FINAL FANTASY LEGEND II en FINAL FANTASY LEGEND III en biedt diverse nieuwe functies om de ervaring van deze klassiekers te verbeteren, inclusief speed boosts en een retro-display-mode, zonder afbreuk te doen aan de charme en sfeer die de originele games 30 jaar geleden zo bijzonder maakte.

RPG-fans kunnen vanaf 15 december 2020 beginnen aan hun reis vol monsters om te overwinnen, stadjes om te verkennen en fantasiewerelden om te verkennen, want dan verschijnt COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND digitaal voor de Nintendo Switch. Deze verzameling van klassieke RPG’s is nu als pre-purchase te koop in de Nintendo e-Shop.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box