No Straight Roads vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch & PC

thumbnail

Sold Out en Metronomik maken met plezier bekend dat de rockende action-adventure No Straight Roads vanaf vandaag verkrijgbaar is voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, Nintendo Switch en pc, dat laatste via de Epic Games Store.

De rockende action-adventure is nu digitaal verkrijgbaar op alle platformen, en fysiek voor PS4 en Xbox One. Een fysieke versie voor de Nintendo Switch verschijnt op 15 september.

“We vinden het geweldig dat spelers vandaag kunnen gaan rocken met Mayday & Zuke,” aldus Daim Dziauddin, co-founder & CCO bij Metronomik, en creative director van No Straight Roads. “No Straight Roads is een game die Hazmer en ik al jaren wilden maken. Niet iedereen krijgt de kans om een game te maken. Toch hebben wij die kans gekregen, en daarom wilden we hem zo goed mogelijk maken. We hopen dat spelers zien met hoeveel liefde eraan gewerkt is, niet alleen door ons, maar door het hele team.”

No Straight Roads is gemaakt onder regie van Wan Hazmer, lead game designer van Final Fantasy XV, en Daim Dziauddin, concept artist van Street Fighter V, No Straight Roads. In deze action-adventure worden ritmische gevechten gecombineerd met een levendige, unieke wereld en killer-soundtrack.

“Dit is één van de origineelste games die we ooit hebben gezien, en we vinden het geweldig dat No Straight Roads in de aanloop naar de release al zoveel liefde en support uit de community mocht ontvangen,” zegt Katie Clark, product manager bij Sold Out. “We kunnen niet wachten tot iedereen vandaag aan zijn muzikale avontuur begint, of ze nu in hun eentje gaan rocken of samen met een vriend in de coöpstand. We hopen dat spelers zullen smullen van de muzikale actie in No Straight Roads!

Spelers kunnen een demo van No Straight Roads downloaden in de Epic Games Store, om alvast kennis te maken met Mayday & Zuke en hun strijd tegen EDM-empire NSR.

Een mini-soundtrack met een selectie van muziek uit de game is beschikbaar om te downloaden en streamen in digitale muziekwinkels en via streamingdiensten, zodat spelers ook buiten de game kunnen genieten van de geweldige muziek uit No Straight Roads.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x