Borderlands 3 ‘Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck’ campaign add-on onthuld

thumbnail

Het is tijd om afscheid te nemen van je gezonde verstand, Vault Hunter! Borderlands 3s vierde campaign add-on – Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck – lanceert op 10 september. Bekijk nu de wereld door de ogen van een krankzinnige in de officiële aankondigingstrailer. Zorg er daarnaast voor dat je vanavond om 22:00 The Bordercast niet mist, waarin Gearbox Game Director Maxime Babin een speciaal interview geeft.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck durft de vraag te stellen waarom de bloeddorstige psycho’s uit Borderlands zo ontspoord zijn. De geniale wetenschapper Patricia Tannis gelooft dat ze tot waanzin zijn gedreven door de kennis van een mythische plek genaamd Vaulthalla. De sleutel om deze legendarische plek te ontdekken zou in het hoofd van Krieg – de meest badass psycho van allemaal – liggen. Vanzelfsprekend stuurt Tannis je daarom op een missie in de chaotische gedachten van Krieg op zoek naar aanwijzingen. Alleen door het overwinnen van de gevaren in Kriegs verwrongen hersenspinsels kun je de beloningen van Vaulthalla binnenhalen.

Help beide kanten van Kriegs gespleten persoonlijkheid om hun traumatische herinneringen te verwerken door zijn innerlijke demonen in stukken te schieten. Probeer daarnaast niet te bezwijken aan de waanzin in Kriegs gebroken geest, terwijl je:

 • Door de krankzinnige visies van Kriegs gedachten reist waar alles niet alleen mogelijk is, maar ook nog eens gewelddadig;
 • De wereld door de ogen van Krieg ervaart, waaronder ook zijn perceptie van fan-favorite personages zoals Maya – het licht in zijn verwrongen leven;
 • Een grote verscheidenheid aan levensbedreigende protesten overwint die Kriegs hersenspinsels oproepen;
 • Het onderzoek van Tannis en de wereld van Krieg uitbreidt in surrealistische side missions en Crew Challenges;
 • Krachtige Legendary-wapens en uitrusting scoort die – volgens Tannis – ook bruikbaar zijn buiten de gedachtewereld van Krieg;
 • Hersenkrakende cosmetische items verkrijgt, waaronder Vault Hunter Heads en Skins.
 • Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is inbegrepen in de Borderlands 3 Season Pass. Een exemplaar van de basisgame is nodig om de extra content te kunnen spelen.

  Ben je niet in het bezit van de Season Pass? Maak je geen zorgen! Op 10 september wordt ook de volgende level-cap verhoging uitgerold die voor alle Borderlands 3-spelers gratis te verkrijgen is. De cap wordt verhoogd met vijf levels, waardoor level 65 het nieuwe hoogste niveau wordt voor uitrusting en speelbare personages. Dit is niet alleen de grootste alleenstaande level-cap verhoging sinds launch, het is ook de laatst geplande verhoging – in ieder geval voor de nabije toekomst.

  Vergeet daarnaast niet dat de Borderlands 3 Anniversary Celebration doorgaat tot en met 10 september. Wekelijks is er een nieuw mini-evenement om één jaar aan volledige chaos te vieren. Van 27 augustus tot en met 3 september biedt Mayhem Made Wild alle Easy modifiers in Mayhem Mode. Daarna, van 3 tot en met 10 september, droppen vijanden meer in-game cash tijdens het laatste mini-evenement: Making It Rain.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x