Nintendo: Wij doen niet mee aan overname-oorlog

thumbnail

Nintendo’s Shuntaro Furukawa, President bij het bedrijf, heeft gezegd dat het niet deel zal nemen aan het overname-geweld van Sony en Microsoft. Eerder deze week nam Sony namelijk Bungie over en Microsoft nam onlangs Bethesda en Activision Blizzard over. Via de Bloomberg laat Furukawa weten dat Nintendo zich richt op anderen aspecten. Het concern denkt het te kunnen hebben van de kwaliteit games en consoles die zij uitbrengen en denkt een unieke marktpositie te hebben momenteel. Het overnemen van bedrijven past niet in de strategie om marktleider te zijn en blijven.

“Ons merk is gebouwd op producten die met toewijding door onze medewerkers zijn gemaakt. Een groot aantal mensen in onze groep die geen Nintendo-DNA hebben, zouden geen aanwinst voor het bedrijf zijn. Wij zullen dan ook niet dezelfde weg gaan volgen als Sony en Microsoft en diverse overnames overwegen.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1705
  1 jaar geleden

  Hebben ze ook totaal niet nodig. Geniaal hoe Sony en Microsoft alles op alles zetten om gamers te lokken en intussen verkoopt de Switch als een gek.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx