Nintendo pakt uit met nieuwe aankondigingen tijdens de Nintendo Direct voor E3 2021

thumbnail
Nintendo heeft op de E3 2021 in een ongeveer 40 minuten durende Nintendo Direct een breed scala aan nieuwe Nintendo Switch-games aangekondigd, waarvan het merendeel dit jaar wordt uitgebracht. Ga naar de website van Nintendo of Europe E3 2021 om de Nintendo Direct | E3 2021 terug te kijken. 
 
Aangekondigd werden onder andere Metroid Dread, de eerste 2D-Metroid-game, met een nieuw verhaal, met premiejager Samus Aran in de hoofdrol in 19 jaar; Mario Party Superstars, een nieuwe game in de Mario Party-serie met klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een collectie minigames uit de hele serie; Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, bestaande uit de eerste twee Advance Wars-games, die vanaf de basis opnieuw zijn opgebouwd; WarioWare: Get It Together!, de nieuwste game in de knotsgekke (en hilarische) WarioWare-serie; en Game & Watch: The Legend of Zelda, dat door Game & Watch-systemen is geïnspireerd en drie games uit de beginjaren van de Legend of Zelda-serie bevat. 
 
Ook is Kazuya Mishima uit de TEKKEN-serie als de nieuwe DLC-vechter voor Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2* onthuld. Daarnaast ging er tijdens de Nintendo Direct-presentatie een nieuwe teaser van het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild in première, waarbij gameplay en een nieuwe wereld hoog boven Hyrule werd getoond.
Verder zat de presentatie tot de nok toe gevuld met games van ontwikkelaar- en uitgeverpartners, waaronder Mario + Rabbids Sparks of Hope van Ubisoft, een vervolg op het goed ontvangen Mario + Rabbids Kingdom BattleShin Megami Tensei V, de nieuwste titel in de geprezen Shin Megami Tensei-RPG-serie, ontwikkeld door Atlus en uitgebracht door Nintendo in Europa; en drie games in de Life is Strange-serie van SQUARE ENIX, inclusief de nieuwste game Life is Strange: True Colors.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box