Nina Williams sluit zich aan bij de cast van TEKKEN 8

thumbnail

Nina Williams is het nieuwste personage in de cast van TEKKEN 8. TEKKEN 8 is ontwikkeld voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en zal het beste uit de nieuwste generatie consoles halen met behulp van Unreal Engine 5. De volledig opnieuw ontworpen personagemodellen en een nieuwe gevechtsfilosofie gericht op agressiviteit zorgen voor nog spectaculairdere en leukere gevechten.

Nina Williams, de stille huurmoordenaar die voor het eerst verscheen in TEKKEN, staat bekend om haar soepele en dodelijke sluipmoordenaarstijl. Ze is ook uitgerust met wapens om haar vijanden in stijl te verslaan. Voor TEKKEN 8 zijn haar moves en technieken verbeterd, inclusief de introductie van nieuwe vaardigheden die passen bij de filosofie van “agressiviteit” in het nieuwe vechtsysteem van de game.

Ze is al lange tijd op verschillende manieren betrokken bij de Mishima Saga. Het valt nog te bezien hoe ze betrokken zal zijn in het verhaal van TEKKEN 8.

Nina Williams voegt zich bij de andere reeds aangekondigde personages voor TEKKEN 8; Jin Kazama, Kazuya Mishima, Jun Kazama, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Jack-8 en Lars Alexandersson.

TEKKEN 8 is in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx