Nieuwe Xbox draait waarschijnlijk op Windows 8

thumbnail

Het lijkt er sterk op dat de nieuwe Xbox console zal draaien op Windows 8, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Brian Wall heeft dat engszins onthuld in een interview. “We willen iets nieuws gaan brengen. We willen het beste samen laten lanceren en wel net voordat de nieuwe wave aan producten zal verschijnen, waaronder de nieuwe Office, de nieuwe Windows Phone en de nieuwe Xbox.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Zou mooi zijn als dit doordrukt, dan kan Sony helemaal niks meer beginnen. Als er 1 merk pover is dan is het wel PlayStation en met Windows 8 wordt PC gaming ook Xbox gaming. Zodra die Store begint te lopen (en er zijn al veel aanmeldingen) dan kan Sony het schudden met hun shabby hebben en houwen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Tuurlijk paupertje, in your dreams. Net zoals 91 in een aandere post zei. Veel plezier met je LAST PLACE PAUPERSTATION!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  hahahaha in your face gast 195!!!! als er iets goedkoop is dan is het wel de xbox verder is microsoft een bedrijf wat overal geld voor wil. heb je trouwens nog andere woorden dan pauper dit en pauper dat?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Je hebt helemaal gelijk gast, ik moet me ps3 maar verkopen denk ik en een lowbudget Xbox aanschaffen, kost immers niks.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Internet Explorer zit al in de Xbox 360, gratis. De betatest loopt nu en wordt over 3 weken voor iedereen beschikbaar. En jij wilt alles gratis omdat je het niet kan betalen? Als je het niet kan betalen dan heb je gewoon pech, dan game je gewoon niet of je doet het met pauperhardware…pech!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Zou zo maar eens kunnen haha, krijgen we straks Office Xbox edition, Internet Explorer Xbox edition en ga zo maar door. Overal natuurlijk ook fors voor betalen en dan is Microsoft weer helemaal zo als we ze kennen. Ojah en natuurlijk betalen voor Xbox live :p Voor niks gaat natuurlijk de zon op!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Geloof er niks van, maar we zullen het wel zien. Wie weet is het alleen de core die op de achtergrond draait. Anders is het gewoon een ARM PC (met x86 schieten ze zichzelf helemaal in de voeten als ze dat zouden doen).


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box