Nieuwe Xbox draait waarschijnlijk op Windows 8

thumbnail

Het lijkt er sterk op dat de nieuwe Xbox console zal draaien op Windows 8, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Brian Wall heeft dat engszins onthuld in een interview. “We willen iets nieuws gaan brengen. We willen het beste samen laten lanceren en wel net voordat de nieuwe wave aan producten zal verschijnen, waaronder de nieuwe Office, de nieuwe Windows Phone en de nieuwe Xbox.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Zou mooi zijn als dit doordrukt, dan kan Sony helemaal niks meer beginnen. Als er 1 merk pover is dan is het wel PlayStation en met Windows 8 wordt PC gaming ook Xbox gaming. Zodra die Store begint te lopen (en er zijn al veel aanmeldingen) dan kan Sony het schudden met hun shabby hebben en houwen.

Anoniem

Tuurlijk paupertje, in your dreams. Net zoals 91 in een aandere post zei. Veel plezier met je LAST PLACE PAUPERSTATION!

Anoniem

hahahaha in your face gast 195!!!! als er iets goedkoop is dan is het wel de xbox verder is microsoft een bedrijf wat overal geld voor wil. heb je trouwens nog andere woorden dan pauper dit en pauper dat?

Anoniem

Je hebt helemaal gelijk gast, ik moet me ps3 maar verkopen denk ik en een lowbudget Xbox aanschaffen, kost immers niks.

Anoniem

Internet Explorer zit al in de Xbox 360, gratis. De betatest loopt nu en wordt over 3 weken voor iedereen beschikbaar. En jij wilt alles gratis omdat je het niet kan betalen? Als je het niet kan betalen dan heb je gewoon pech, dan game je gewoon niet of je doet het met pauperhardware…pech!

Anoniem

Zou zo maar eens kunnen haha, krijgen we straks Office Xbox edition, Internet Explorer Xbox edition en ga zo maar door. Overal natuurlijk ook fors voor betalen en dan is Microsoft weer helemaal zo als we ze kennen. Ojah en natuurlijk betalen voor Xbox live :p Voor niks gaat natuurlijk de zon op!

Anoniem

Geloof er niks van, maar we zullen het wel zien. Wie weet is het alleen de core die op de achtergrond draait. Anders is het gewoon een ARM PC (met x86 schieten ze zichzelf helemaal in de voeten als ze dat zouden doen).


Naar boven
7
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x