Nieuwe trailer OUTRIDERS verschenen op The Game Awards

thumbnail

Tijdens The Game Awards heeft SQUARE ENIX vannacht een nieuwe trailer onthuld voor OUTRIDERS, de spectaculaire RPG-shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE.

De nieuwe Game Awards-trailer laat spelers kennismaken met de Mantras of Survival – een gids die hen helpt te overleven als hyper-geëvolueerde mensen op de onherbergzame planeet Enoch, waar je alleen vooruitkomt door je eigen lot in eigen handen te nemen en agressief te denken.

Gebruik je krachten – Heers over het slagveld met vernietigende krachten. De cooldowns zijn kort en je krachten zijn bedoeld om vaak te gebruiken, dus vertrouw niet alleen op je kogels.

Kill om te genezen– Alle Outriders genezen door schade toe te brengen. Er zijn geen medkits, geneesmiddelen of herstellende krachten op Enoch. Agressie is de sleutel tot overleven en te vorderen in het hart van de strijd.

Cover is voor cowards – Dekking zal je niet redden in OUTRIDERS, je wint er hooguit wat tijd mee. Selecteer je krachtigste loadouts en duik achteloos in de strijd.

Denk agressief – Agressie is dé filosofie om te overleven. Op het slagveld van Enoch draait alles om zelfvertrouwen, en vormt een agressieve speelstijl een belangrijk ingrediënt voor succes.

OUTRIDERS verschijnt op 2 februari 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, en pc, en later in 2021 voor Google Stadia.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box