Nieuwe trailer en short film van Tales of Kenzera: ZAU onthuld

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Surgent Studios hebben vandaag de lanceringstrailer onthuld voor Tales of Kenzera: ZAU. De aankomende singleplayer action-adventure platformer is vanaf 23 april verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc tegen een adviesprijs van € 19,99.

Tevens heeft de oprichter van Surgent Studios en de voor een BAFTA-genomineerde acteur Abubakar Salim een uiterst persoonlijke en emotionele short film getiteld “My Shoes, Your Feet” uitgebracht. Hierin legt Abubakar uit waarom hij Tales of Kenzera: ZAU gecreëerd heeft en wat hij ermee wil bereiken. De short film is geproduceerd in samenwerking met Ridley Scott Creative Group.

Tales of Kenzera: ZAU is geïnspireerd op de persoonlijke reis van Abubakar en is een eerbetoon aan zijn vader. De hartverwarmende action-adventure platformer laat zien hoe veerkracht kan zorgen voor geweldige dingen. Ook laat het zien hoe spelers hoop en moed kunnen vinden na een groot verlies.

Vergeet niet om Tales of Kenzera en Surgent Studios te volgen op XInstagram of TikTok en bezoek de website voor de nieuwste updates.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2819
  27 dagen geleden

  Het Afrikaans stijltje spreekt me er erg van aan.Wist niet dat het ook een eerbetoon was naar de vader van Abubakar.Wil hem nu wel graag spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx