Nieuwe TEKKEN 8-gameplay onthuld! Jun Kazama keert terug naar TEKKEN

thumbnail

Dit is de eerste verhaal- en gameplaytrailer voor TEKKEN 8, waarin het volgende deel in de legendarische vechtgame-franchise wordt getoond. TEKKEN 8 komt exclusief naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam. De trailer belicht prachtige beelden, verbazingwekkend gedetailleerde character models, atmosferische en destructieve omgevingen en een agressieve nieuwe gameplay mechanic, allemaal ontworpen om TEKKEN in de nieuwe generatie te brengen.

TEKKEN 8 bevat spannende nieuwe gameplay gericht op “agressieve” tactieken. Met behoud van de unieke vechtspel-identiteit van TEKKEN, zal het spel zowel spelers als toeschouwers de spannendste ervaring uit de serie tot nu toe bieden, met viscerale schermschokkende aanvallen en omgevingen die zowel dynamisch als vernietigbaar zijn. De trailer belicht ook een geheel nieuw spelmechanisme genaamd het “Heat System”, dat agressieve aanvallen activeert met speciale bewegingen en verbeteringen voor de vaardigheden van elk personage.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1947
  1 maand geleden

  Tekken waar vermiste of mogelijk omgekomen familie leden altijd wel weer opduiken.Heb wel weer erg zin in het volgend potje Mishima drama.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx