Nieuwe Solo Play Telegram Missions, bonussen voor Traders en Moonshiners

thumbnail

Red Dead Online voegt deze week drie nieuwe Hardcore Telegram Missions toe met A Tough Business, drie nieuwe missies die de zwaarste huurlingen in Saint Denis, Armadillo en Colter zullen testen – zonder aim assistance of zichtbare vijanden op de kaart.

Plus, een overvloed aan bonussen en boosts voor Traders en Moonshiners, daarnaast een gratis Horse Care Package voor alle spelers en de nieuwste kortingen.

Hoogtepunten van de update zijn:

 • Drie geheel nieuwe Hardcore Telegram Missions: spelers moeten een doelwit in het hart van Saint Denis uitschakelen in Good and Dead, gijzelaars redden van de Del Lobos-bende in Frontier Justice en sluipend overvalplannen stelen van een lokale bende in Cold Day in Hell
 • Dubbel XP bij alle Races
 • 50% RDO$ en Role XP boost op voltooide Trader en Moonshine Sales
 • Inlogbeloningen voor Traders: een Reward voor 25 Trader Goods, plus een Reward voor een Trader Resupply voor Quick Draw Club nr. 3-leden (te ontvangen binnen 72 uur)
 • Moonshiner-beloningen: een gratis Mash Refill voor het inloggen, een beloning voor 2.000 Moonshiner XP voor Quick Draw Club No. 3-leden, plus het vernietigen van 3 Revenue Agent Roadblocks levert een Offer op van 40% korting op een Established of Distinguished Moonshiner Role Item (te ontvangen binnen 72 uur)
 • Een gratis Horse Care Package voor alle spelers, verkrijgbaar bij elke Stable
 • Nieuwe kortingen: 5 Gold Bars op zowel de Butcher Table als de Moonshine Shack, 40% korting op de Hunting Wagon, plus 30% korting op alle Race Horses, alle Stable Stalls, Moonshine Shack Upgrades, Moonshiner Bar Themes, Trader Cosmetic Role Items en alle Ponchos
 • Nieuwe Prime Gaming-voordelen: spelers die vóór 25 oktober verbinding maken met Prime Gaming, krijgen een Reward voor 40 Capitale en een Offer van 50% korting op de Mauser Pistol
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box