NBA 2K Mobile Seizoen 4 brengt authentieke NBA-actie on te go

thumbnail

2K kondigt vandaag Seizoen 4 aan van NBA 2K Mobile, een van de paradepaardjes van 2K op het gebied van mobiele titels met tot nu toe meer dan 28,5 miljoen downloads*.  Seizoen 4 brengt een nieuwe Courtside Pass om exclusieve beloningen vrij te spelen, bijgewerkte spelersafbeeldingen en shirts, kaartstatistieken die het komende NBA-seizoen weerspiegelen, en nog veel meer.

Spelers kunnen hun NBA all-star teams samenstellen, hun basketbalcarrières uitbouwen en slam dunk spelen met graphics van console-kwaliteit – en dat allemaal voor onderweg. Bovenop meer nieuwe manieren om in de actie te springen, waaronder:

 • Bijgewerkte roosters en teams voor 2021-22. Spelers kunnen honderden nieuwe NBA Basketball Cards verkennen van huidige NBA-spelers en -iconen, zoals Damian Lillard, Kevin Durant en Luka Doncic, tot NBA All-Stars aller tijden, zoals Dirk Nowitzki, Shaquille O’Neal en Vince Carter;
 • ‘The Stat Line’ die beloningen biedt voor specifieke acties in het spel. Extra speltypen zijn onder andere 3 tegen 3, 5 tegen 5, realtime NBA PvP multiplayer-wedstrijden, MyPLAYER-customization en nog veel meer;
 • Een nieuw limited-timed evenement, Power Cap, gaat in oktober van start en laat spelers hun front-office skills tonen door strategisch kaarten te selecteren in vijf verschillende competities om bovenaan het klassement te staan en Event Points, Milestone Awards en nog veel meer te verdienen.
 • En binnenkort is er de Courtside Pass, waarmee spelers op de eerste rij kunnen zitten om de beste basketbalspellen te zien en premium beloningen kunnen verzamelen tijdens het nieuwe NBA-seizoen;

Om te spelen, download je de gratis NBA 2K Mobile app voor Apple-apparaten met 4+ GB RAM en iOS 11.0 of hoger, of op Google-apparaten met Android 8+ (Android 9.0 aanbevolen). Een internetverbinding is vereist. Voor NBA 2K Mobile‘s live 2K-actie is nieuwere hardware vereist. De app bevat optionele in-game aankopen.

Volg NBA 2K Mobile op Facebook, Twitter en Instagram voor alle laatste info en updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box