Nieuwe Sighting Mission: Legendary Milk Coyote zwerft rond bij Blackwater in Red Dead

thumbnail

Na gisteren al de eerste details onthuld te hebben zij  er nu alle details aangaande de Red Dead Online DLC. Reizigers opgelet: de inwoners van Blackwater geven aan een coyote met witte vacht en bleke, gloeiende ogen te hebben gespot die in en rondom de stad rondzwerft en lokaal vee aanvalt. Er wordt gezegd dat de Milk Coyote een hol in de buurt heeft, dus verwacht dat hij zich in een roedel met andere woeste aaseters voortbeweegt.

Praat met Harriet in haar winkel om aan deze Sighting Mission te beginnen. Spelers die de Sighting Mission hoe dan ook succesvol voltooien, verdienen een aanbieding van 40% korting op een Novice of Promising Naturalist Item. Door het bloed van de Milk Coyote te samplen krijg je een aanbieding van 40% korting op een Distinguished Role Item.

Speel bovendien één van de andere modes uit de Hardcore Shootout Series van deze week, en ontvang dubbel zoveel geld, Gold en XP als normaal.

Spelers die Red Dead Online deze week spelen ontvangen een gratis T-shirt (Rank 15 of lager) naar keuze als Reward.

Winkel van Gus

 Mocht je liever dodelijk geweld gebruiken tegen het beest, dan kun je de vacht van de Milk Coyote gratis naar de stroper-winkel van Gus Macmillan brengen. Hij maakt er dan een prachtige jas van die je op je toekomstige jachten kunt dragen.

Catalogus-toevoegingen

Deze week introduceert de Wheeler, Rawson & Co.-catalogus een aantal nieuwe kledingitems, waardonder de Barrelle en Inkstone Hats en ook de Farling Jacket.

Moonshining-kortingen 

De kortingen van deze week zijn gunstig voor de bootleggers: spelers hoeven de kosten van het verplaatsen van hun Moonshine Shacks niet te betalen, krijgen 40% korting op alle Novice en Promising Moonshiner-items en een korting van 3 Gold Bars op Moonshiner Bar-thema’s. Om aspirant-brouwers en distributeurs te helpen hun laars tussen de deur te krijgen, is de Moonshine Shack tot en met 7 september beschikbaar voor 5 Gold Bars minder dan de normale prijs.

Prime Gaming

Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming ontvangen de volgende beloningen:

  • 5 gratis Legendary Animal Pheromones
  • 6000 Naturalist XP
  • Een gratis Wilderness Camp
  • Een gratis Katata Coat gemaakt van de Legendary Katata Elk-pels.

Daarnaast krijgen spelers die vóór 14 september connecten met Prime Gaming een gratis Icahi Coat na de Icahi Boar’s-pels te verkopen aan Gus, vijf keer de gratis doos met Nitro Express Ammunition als beloning en een beloning van 50 patronen met Sedative Varmint Cartridges.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x