Nieuwe Mortal Kombat 1 gameplaytrailer toont aankomende DLC-vechter Quan Chi

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe gameplaytrailer van Mortal Kombat 1 vrijgegeven waarin Quan Chi centraal staat, de nieuwste DLC-vechter die op 14 december aan het hoofdroster wordt toegevoegd als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters, waarna hij op 21 december algemeen verkrijgbaar wordt.

Quan Chi werd geboren als dwangarbeider in een mijn in de Outworld. Hij had geen toekomst, alleen de garantie van een zekere dood in de donkere tunnels. Quan Chi vreesde voor zijn leven nadat hij zijn collega-mijnwerkers had verraden. Zijn leven werd gered door een mysterieuze weldoenster die hem in ruil voor zijn diensten uit de mijnen bevrijdde en hem duistere magie leerde. Nu hij meester is in de meest verachtelijke tovenarij van de Netherrealm, beraamt hij samen met Shang Tsung plannen om de rijken te veroveren. In de nieuwe video zijn Quan Chi‘s necromantische krachten en manipulatie van portalen goed te zien, inclusief zijn vermogen om schedels, skeletten en Netherrealm-demonen op te roepen voor verwoestende aanvallen.

Daarnaast biedt de trailer een eerste blik op Khameleon, een nieuwe DLC Kameo Fighter die kan assisteren tijdens wedstrijden met een reeks ondersteunende bewegingen. Khameleon is verkrijgbaar als onderdeel van het Kombat Pack en als losse aankoop verkrijgbaar vanaf januari 2024. Kijkers kunnen ook een glimp opvangen van Peacemaker, het aankomende gastpersonage uit DC’s The Suicide Squad-film en de Peacemaker-serie op Max. Peacemaker in Mortal Kombat 1 heeft de stem en het evenbeeld van acteur John Cena en is verkrijgbaar als onderdeel van het Kombat Pack en los verkrijgbaar in februari 2024.

Bekijk de gameplaytrailer van Mortal Kombat 1 Official Quan Chi hieronder:

Het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bevat de personageskin Jean-Claude Van Damme voor Johnny Cage (nu verkrijgbaar); een week eerder toegang tot zes nieuwe speelbare personages – Quan Chi, Ermac, Takeda Takahashi, Peacemaker, Omni-Man en Homelander; en vijf nieuwe Kameo Fighters (releasedata voor personages en Kameos moeten nog worden bevestigd). Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition voor € 109,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs).

Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition voor € 109,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle speelbare personages en Kameo Fighters zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx